امکان درخواست مشاوره اجباری، از دادگاه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۳۰۷ #71006277

با سلام
آیا میشود در دادگاه مهریه از قاضی بخواهیم جلسات مشاوره اجباری ما رو بفرستند و همچنین خواستار حضور همسرم در جلسات دادگاه باشم بلکه بتوانیم مشکلمونو حل کنیم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرفین هیچ دعوایی مجبور به حضور در دادگاه نیستند مگر آنکه قاضی حضور هر یک از طرفین را ضروری دانسته باشد و اما می توانید در راستای وصول سازش با قاضی صحبت نمایید تا در صورت صلاحدید راسا دستور حضور فرد را بدهند

سلام خیر دادگاه این امر را نمی پذیرد

شمافقط می توانید پیشنهاد مشاوره را طرح کنید

خیر مشاوره ارتباطی با مطالبه مهریه ندارد

سلام
خیر موضوع پرونده مهریه است و فقط به آن رسیدگی می شود و در صورت حضور همسر شما احتمالا مقام قضایی توصیه به صلح و سازش و مشاوره خواهد کرد ولی الزامی در کار نیست.

خیر. نه امکان الزام حضور همسرتان در دادگاه وجود دارد. و نه الزام به جلسه های مشاوره الزامی

با سلام - در حال حاضر برای پرونده های طلاق حتما جلسه مشاوره میفرستند وقاضی پس از اولین جلسه دادرسی اگر تشخیص دهد که زوجین نیاز به جلسه مشاوره دارند وشاید این جلسه به ادامه زندگی وبرقراری تفاهم کمک کند طرفین را به جلسه مشاوره میفرستد .