امکان ضبط و ثبت مکالمات و پیامکها توسط مخابرات هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۰۱۲ #70973763

ببخشید میخواستم بپرسم که پیامک ها و تماسهای خط داخلی و فعالیتهای اینترنتی اعم از پیامک ها و تماسهای صوتی و تصویری و جستجوها و بازدیدها و.. ضبط و ثبت میشوند و ممکن یک روزی برملا بشوند؟
خاصه در مورد فردی که فعال اجتماعی و فرهنگی باشد؟
اگر ضبط و ثبت میشوند تا چه زمانی؟ آیا در نهایت پاک میشوند؟
و آیا در زمان حال ضبط و پرونده سازی میشوند یا نه بعدا در صورت لزوم رجوع میشود؟
ممنون‌میشم راهنماییم بفرمایید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، تا ۶ ماه فقط پیام ها ضبط می شود

درود
با درخواست مقام قضایی قابل ضبط هستند . پیامک های مخابراتی تا شش ماه ذخیره و توسط مقام قضایی قابل استعلام می باشند .

سلام
پیامک حداکثر تا شش ماه باقی و برای آن باید حکم قضایی داشته باشید.

فقط پیامک به مدت ۶ ماه تو سرور اپراتورها میمونه

تنها با حکم قضائی و در موارد خاص امکانپذیروپیامها ۶ماه بایگانی میگردد

ضبط مکالمات عمومیت نداشته و تنها با حکم قضائی و در موارد خاص امکانپذیر و برای مدت محدود ممکن است . ولی پیامکها به صورت خودکار برای ۶ ماه بایگانی شده و سپس جایگزین میگردد .

سلام مطابق قانون فقط در جرایم امنیتی و جرایم خاص و مهم امکان پذیر است. تا ۶ ماه در مخابرات نگهداری میشود. نیازمند دستور قاضی برای استعلام است