آیا میتونم دادخواست مطالبه مهریه و قرار تامین خواسته و اعسار رو در یک دادخواست ارائه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۶ #70954494

با سلام
من ۵۰۰ عدد سکه مهریه ام می باشد می خواستم اون رو از طریق دادگاه به اجرا بگذارم آیا میتونم دادخواست مطالبه مهریه و قرار تامین خواسته و اعسار رو در یک دادخواست ارائه کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله خواسته های عنوان شده در سوال را می توانید در قالب یک دادخواست مطالبه کنید

با درود اگر مراحل ثبتی مهریه را طی کرده اید، مانعی ندارد.

درود
سوال تکراری است و پاسخ داده شده است مهریه ابتدا باید از ثبت مطالبه شود.

اگر از طریق اجرا ثبت اقدام نکردید ابتدا باید از طریق ثبت اقدام نمایید،در خصوص اعسار بله می توانید در دادخواست مطالبه مهریه اعسار را هم درخواست نمایید

سلام.
بله امکان تقدیم هر ۳ خواسته در یک دادخواست وجود دارد.

سلام، در خصوص مهریه ابتدا باید از طریق واحد اجرای ثبت اقدام نمایید

بدوا تقاضای تامین خواسته دهید و طی تنظیم دادخواستی مطالبه مهریه و اعسار را پیگیری نمایید