آیا قاضی بدون فاکتور و فقط با عکس قبول میکنه حرفای دروغشو؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۳ #70833893

سلام من تقریبا ۱ ماهه عقد کردم و الانم میخوام جدا بشم همسرم ادعا داره که طلا خریده و یسری عکسای مراسمو داره که بدلیجات انداختم و با اونا منو تهدید میکنه که روز دادگاه به قاضی نشون میدمو اینا

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، صرف وجود عکس نمیتواند بیانگر ادعای ایشان باشد، لکن متقابلا شما می‌توانید بدلیجات مذکور یا شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید.

درود
خیر به صرف عکس نمی توانند ثابت کنند طلا خریداری کرده اند نیاز به فاکتور یا شهادت شهود است.

با درود شما در قبال ادعای ایشان می‌توانیدبا ارائه مدارک و معرفی شهود دفاع نمایید

سلام.
مستندات شما و یا همسرتان شهادت شهود ،فاکتور(سند)،اقرار قابل پذیرش بوده و عکس به عنوان مستند و تشخیص اصل و بدل بودن طلا در محاکم معتبر نیست

با سلام وادب.
تنها با استناد به عکس نمیتونن ادعای خودشون رو اثبات کنن.فروشنده برای کالاها و طلاجات فروخته شده فاکتور می دهد.ادعای ایشون اگر بر اساس فاکتور باشد،محکمه و قاضی قبول میکند.

سلام
صرف ادعا دلیل بر اثبات موضوع نیست باید با ارائه اسناد ( فاکتور خرید ) ثابت کند .

سلام و ارادت
شما بدلیجات را به دادگاه ببرید و شهود هم ببرید که تصدیق کنند که تمامی این زیورآلات در عکس ها همین بدلیجات است . ادعای ایشان مسموع نیست .