آیا با شرایطی که دارم می توانم کفالت مادرم و بگیرم و از خدمت سربازی معاف شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵ #70807080

سلام
پدرم تقریبا دو سال فوت کرده، خودم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم و ۲۵ سال سن دارم، دو برادر بزرگتر از خود دارم که هر کدام بالای ۳۷ سال سن دارند و همچنین متاهل و دارای فرزند میباشند و خدمت سربازی هم رفته اند و به دلیل گرفتاری و کار توانایی مراقبت از مادرم را ندارند، مادرم هم ساکن روستا میباشد و در حال حاضر من کمک رسان ایشان هستم و تقریبا همه مردم روستا از این کمک رسانی آگاهی دارند.
آیا میتوانم کفالت مادر خود را بگیرم و از خدمت سربازی معاف شوم؟
آیا تبصره ای نیست که بتوان با وجود دو برادر بزرگتر کفالت مادرم رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چون یکی از شرایط تک پسر بودن است

نمیتوانید کفالت مادر خود را بگیرید و از خدمت سربازی معاف شوید
تبصره ای نیست که بتوان با وجود دو برادر بزرگتر کفالت مادرتان را بگیرید

تنها فرزند پسر بالای ۱۸ سال که پدرش فوت نموده و نگهداری و مراقبت مادر را به عهده داشته باشد شرط استفاده از معافیت کفالت است.

سلام خیر امکان ندارد. شرط استفاده تک پسر بودن است .