در جلسه تمکین این صداهای ضبط شده برای قاضی دلیل و مدرک هست تا عدم تمکین را توجیه کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۸ #70757443

سلام وقتتون بخیر.۲ تا سوال دارم:۱:خانمم دوبارمحکوم به تمکین شده و الان باهم زندگی میکنیم و چون ۴ ماهه با من زناشوئی ندارد من دادخواست تمکین خاص داده ام و خانمم دنبال مدرک هست تا اثبات نشود. گاهی وقتا خودش شروع به جروبحث میکنید و فحش میدهد و صدای مرا ضبط کرده آیا در جلسه تمکین این صداهای ضبط شده برای قاضی دلیل و مدرک هست تا عدم تمکین را توجیه کند و خانمم بگوید شوهرم اخلاق ندارد؟۲-مهریه و اجرت المثل خانمم حکمشون قطعی شده و من فقط یک خانه با وام مسکن خریدم و داخلش ساکنم. آیا میشه قبل از دادخواست طلاق از خودم سند خانه را بنام یکی از اقوامم بزنم آیا در تنصیف اموال فرار از دین حساب نمیشه؟ و اینکه چون خانمم دو بار محکوم به تمکین شده و رای قطعی شده آیا میشه بعنوان تخلف از وظایف زناشوئی درخواست طلاق بدم دیگه با توجه به محکومیت تمکین نصف اموال به خانمم تعلق نمیگیره؟ چون بعضی از وکلا همینو گفتن که اگر زوج بتواند این امر را برای دادگاه ثابت نماید که طلاق در اثر سوء رفتار و سوء معاشرت زوجه و یا تخلف زن از وظایفش در قبال شوهر، بوده است، شرط تنصیف اموال شامل زوجه نمی گردد فی المثل زوجه محکوم به تمکین شده باشد و در آن پرونده رای قطعی صادر شده باشد، زوجه مستحق دریافت تا نصف اموال شوهر نمی باشد.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا صدای ضبط شده فقط یک اماره حساب میشود و دلیل محکمی برای قاضی حساب نمیشود. شما میتوانید درخواست معاینه پزشکی همسرتان را بدهید

با سلام درخواست معاینه پزشکی همسرتان را کنید و فایل صوتی هم دلیل محسوب نمی شود و ارتباطی به این موضوع ندارد

درود
صدای ضبط شده در محاکم قابل قبول نیست درصورت بودن مدرک مستند بعنوان اماره قضای استفاده میشود

بادرود
به جز بیماریهای مقاربتی هیچ موردی مانع تمکین خاص نیست