چجوری میتونم از طریق قانون اقدام کنم که خانمم با اجازه ی من خانوادشو ببیند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۹ #70727953

سلام خسته نباشید ، ببخشید خانم بنده دو روز پیش با باباش رفت خونشون و برنمیگرده ، رفتم که بیارم خونمون میگه که من نمیام ، باباش اجازه برگشت نمیده ، اینجا دو سوال واسه من وجود داره ‌، اول اینکه به من تهمت زدن که دخترشون رو زدم ‌، دوم اینکه چجوری ثابت کنم خانواده خانمم دخالت میکنن ، و چجوری میتونم از طریق قانون اقدام کنم که خانمم با اجازه ی من خانوادشو ببینه. ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما فقط باید اظهارنامه تمکین ارسال نمایید ودادخواست تمکین

با سلام و احترام
منع رفت و آمد با خانواده اش ممانعت از حق است.
مطابق قانون و شرع زن و شوهر مکلف به حسن معاشرت بایکدیگرند.
با این حال بهترین راه ارائه دادخواست الزام به تمکین است.
از بابت اجبار زوجه به ادامه ی زندگی الزامی وجود ندارد.
موفق باشید.

درود بر شما
صرفا میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و البته این به معنای الزام و اجبار عملی زوجه جهت ادامه زندگی نیست .

دادخواست الزام به تمکین بدین

درود بر شما، بدوا از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اظهارنامه ای مبنی بر تمکین به ایشان ارسال نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، می‌توانید دادخواستی مبنی بر الزام به تمکین به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

بادرود اظهارنامه بفرستید و برگشت به منزل را خواستار شوید درصورت عدم برگشت دادخواست الزام به تمکین دهید

دادخواست الزام به تمکین را علیه همسرتان مطرح کنید