آیا به فرزندان زن دوم ، ارث زن اول تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۲۳۹ #70716

بنده پدربزرگم دوتا همسر داشته همسر اول ایشان از پدشان تعدادی ملک و املاک به ارث میبرند .ولی ایشان فوت میکند ودر زمان زنده بودنشان صاحب چهار فرزند میشوند .پدر بزرگ بنده دوباره ازدواج میکند و دوباره صاحب هفت فرزند دیگر میشوند .بعد مدتها پدر بزرگ بنده فوت میکند و سند های که زن اولش بهش ارث رسیده بوده رو در کف مغازه چال میکند که بعد از مدتها عموی ناتنی بنده انهارا بر میدارد و ادعا مالکیت میکند که ارث مادرش هست در زمان فوت مادرش پدر بزرگ من زنده بوده ایا به فرزندای زن دوم ارث تعلق میگیرد .درضم هنوز مادر بزرگ بنده زنده هست ایا به مادر بزرگ بنده هم ارث تعلق میگیرد ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه پدربزرگ شما بعد از فوت همسر اولشان به رحمت خدا رفته اند به پدربزرگتان نیز از ایشان ارث خواهد رسید و بعد از فوت پدربزرگ به مادربزرگ شما و تمام فرزندانی که در زمان فوت پدربزرگ زنده بوده اند ارث خواهد رسید. چه فرزندان زن اول و چه فرزندان زن دوم.