آیا امکان ثبت تامین منزل توسط پدر شوهر،در حین ازدواج وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۹ #70675438

سلام,خسته نباشید
من در شرف ازدواج هستم و پدر نامزدم گفتن خونه ای که دارن شرط ضمن عقد من میکنن تا موقعی که خودمون بخریم,یعنی اون خونه رو تو عقدنامه ذکر میکنن که ما باید انجا باشیم بدون اینکه هیچ خواسته ای از ما داشته باشن,اون خونه برای ماست تا یک خونه بخریم,ایا همچین چیزی ثبت میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجایی که مهریه باید مالی مشخص باشد تنها می توانند حق انتفاع آن خانه را تا زمانی معین مثلا بیست سال به شما انتقال دهند

سلام . باید حق انتفاع آن برای شما و همسرتان در سند ملک قید گردد . اما مالکیت منتقل نمی شود .

چنین چیزی ثبت نمیشود . چون مهریه باید معین ومشخص باشد .
گفتنی است بهترین مالی که می شود آن را به عنوان مهریه در نظر گرفت مال غیر منقول معین و مشخص شده است . چرا که به محض اینکه خطبه عقد جاری می شود مال به ملکیت زوجه در می آید و اداره و مالکیت آن در اختیار زوجه قرار می گیرد