خونه ام را فروختم اما به دلیل مشکلاتی فعلا تحویل ندادم؛ آیا میتونم اجاره بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۸ #70672646

خونه ام را فروخته ام و مباینامه تنظیم کردیم نصف پول را دریافت کردم و نصف دیگر آن قرار است هنگام سند بدهد اما به دلیل اینکه سند ملک بنده معارض داشت و قابل انتقال نبود نتوانستم سند بزنم و دادخواست فسخ معامله داده ام اما دادگاه چهار ماه بعد افتاده و خونه را هم تحویل نداده ام ایا میتوانم در این مدت خونه را اجاره دهم؟ ایا غیر قانونی نیست؟ ملک در حال حاضر دست بنده هست و تحویل ندادم و فقط نصف پول را دریافت کرده ام سند هم نزدم دادخواست فسخ هم که داده ام ایا اشکالی دارد اجاره بدهم؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به انعقاد عقد بیع وفروش ملک به شخص ثالث لذا در حال حاضر مالکیتی نسبت به عین ومنافع ان ندارید وهرگونه فروش ویا اجاره به غیر تحت عنوان درحکم کلاهبرداری تلقی وقابل مجازات خواهد بود
لذا پیشنهاد میگردد فعلا پرونده فسخ معامله خودرا پیگیری نمایید ودر صورتیکه حکم فسخ بنفع شما صادر وقطعی گردید میتوانید نسبت به عین ومنافع ملک تصرفات قانونی داشته باشید