آیا پولی را که جهت خرید کولر گازی به حساب شخصی در شیپور ریخته ام را میتوانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۵ #70598811

از طریق سایت شیپور فریب فردی را خوردم که قصد ارسال کولر گازی را برایم داشت، مبلغ ۶۸۰۰۰۰۰ شش میلیون هشتصد هزار تومان به کارت اعلامی از ایشان واریز کردم و سپس موبایل خاموش کردند، از طریق مراجع قضایی حساب مسدود می باشد ولی صاحب حساب ادعا دارد که این پول در قبال خرید دو عدد گوشی به اینجانب واریز شده است، و هیچ نشانی از طرف خریدار ندارم معامله تلفنی صورت گرفته است.
سوال بنده این است که پول اینجانب آیا قابل برگشت می باشد؟
و دادگاه چه حکمی صادر می کند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بااستناد به فیش واریزی و آگهی سایت دیوار به اتهام کلاهبرداری طرح شکایت نمایید

بایستی با عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید اگر با ارائه مدارک بتوانید جرم را اثبات نمایید به پدرتان می رسید

سوال بنده این است که پول اینجانب آیا قابل برگشت می باشد؟

باسلام وعرض ادب و احترام
به نظر بنده شما می توانیدبه پولتان برسید
و دادگاه چه حکمی صادر می کند؟
شما باید اصل عمل کلاهبرداری را اثبات کنید
بعد از اثبات این موضوع
پولی که به حساب آن شخص ریخته اید قابل بازگشت است به استناد تحصیل مال از طریق نامشروع باید علیه ایشان دادخواست استرداد پول به استناد تحصیل مال از طریق نامشروع بدهید
هرچند که ایشان در گفتارشان صادق باشند، پول از جانب شما بابت معامله ای ریخته شده که کلاهبرداری از کاردرآمده و قاضی به نظر می رسد می تواند حکم به استرداد بدهد
و آن شخص باید به دنبال خریدار گوشی اش باشد و به پول خودش برسید
این نظر بنده بود با احترام به تمامی نظرات اساتید بزرگوار
موفق باشید

شما شکایت کردید وپرونده درشرف رسیدگی است . اثبات ادعا برعهده شماست

اصلاحیه :
سلام ضمن احترام به نظر دوست عزیزم ، موضوع فاقد جنبه کیفری است . باید با استناد به آگهی علیه این فرد دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح کنید .

سلام ضمن احترام به نظر روست عزیزم ، موضوع فاقد جنبه کیفری است . باید با استناد به آگهی علیه این فرد دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح کنید .

بسمه تعالی : البته با عنوان کلاهبرداری میتوانید شکایت کنید چون ارکان جرم کلاهبرداری بر آن متصور است. قبل از شکایت تامین دلیل کنید که تامین دلیل شما معرفی صاحب خطی که با آن معامله کردی ... دوم از همان شخصی که گفته بابت دو عدد گوشی بحسابش واریز شده هم شکایت کنید چون یه اشتباه کرده و در آن دو کلمه ایی که گفته خودشو ندانسته لو داده .. ( کافیه یه کمی ریز بینانه بررسی کنید ) من به احتمال قوی میگم صاحب مغازه طرف رو میشناسه یا خودشه و دلیل محکمی دارم که به راحتی ثابت میکنم ..