مراحل دادگاه مهریه از روز دادگاه تا روز پرداخت چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷,۴۱۴ #70564265

با سلام
از کارشناسان محنرم عاجزانه تقاضا دارم به سوالات ذیل پاسخ دهید. متشکرم
۱- پس از دادگاه مهریه در صورتی که قاضی از وضعیت مالی زوج هیچ سوالی نپرسد چقدر زمان میبرد تا رای صادر شود و ایا رای صادره محکمیت به پرداخت یک جای مهریه است؟
۲-بعد از زمان صدور رای مهریه چه کارهایی میتوان انجام داد که پروسه طولانی تر شود؟ چون زوجه توافق کرده که در صورت اجرای طلاق مهریه را بذل کند و داریم مراحل طلاق توافقی را انجام میدهیم و نگرانم قبل از طلاق ایشان بتواند رای قطعی بگیرد و بخواهد اذیت کند.
خواهش میکنم کمکم کنید.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس ازدادگاه عموما کمتر از ده روز رای ازطریق ثنا ابلاغ می گردد . و زوج به تمام مهریه محکوم میشود .

ابتداعا رای به صورت پرداخت یکجا ی مهریه صادر می شود شما درصوررتی که توانایی پرداخت مهریه را یکجا نداشته باشید و همچنین برای طولانی شدن پروسه می توانید درخواست اعسار از دادگاه را نمایید.

سلام، بله بایستی خدمت شما عرض کنم رای محکومیت مهریه ابتدا کلی صادر و اعلام می‌شود سپس شما ضمن اعتراض تقاضای اعسار رو مطرح میکنید و پس از قطعی شدن هم وقتی در مرحله اجرا قرار گرفتید میتوانید تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به رو مطرح کنید

سلام
۱- زمان دقیقی نمی توان برای این موضوع مطرح نمود چرا که بستگی به حجم کار شعبه مربوطه دارد اما حداقل زمان ۵ ماه می باشد
۲- در صورت عدم استطاعت مالی می توانید درخواست اعسار نمایید تا به پرونده رسیدگی شود و کمی فوت وقت صورت گیرد

سلام
پس از ابلاغ رای می توانید نسبت به ان تجدیدنظر خواهی کنید ، پس از رسیدگی تجدیدنظر و ابلاغ رای پرونده به شعبه بدوی بازگشته و برای شما اجراییه صادر و ابلاغ می شود که می توانید اقدام به طرح دعوای اعسار از پرداخت مهریه نمایید و حدود به نظر ۷ ۸ ماهی اطاله ایجاد می شود و فرصت کافی برای طلاق موجود است

دادگاه در خصوص مطالبه مهریه بدوا مهریه را قسطی نمی کند بلکه زوج را محکوم به پرداخت کل مهریه می نماید.که دراین حالت می توانید اعسار از پرداخت هزینه تجدید نظرخواهی بدهید تا این دادخواست بررسی شود و رای قطعی بیاید مدت زمانی طول می کشد پس از آن به رای اصلی مهریه اعتراض نمایید .بررسی آن هم مدتی طول می کشد پس از آن می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید در این حالت درصورتی که تمکن مالی نداشته باشید دادگاه پرداخت مهریه راقسطی می کند

سلام
در خصوص سوال اول شما،این مورد بستگی به این موضوع دارد ک آیا زوجه اموالی از زوج معرفی نموده ک احراز شود توانایی پرداخت یه جای مهریه را دارد یا نه
در خصوص قسمت دوم سوال شما،میتوانید از رای بدوی تجدیدنظرخواهی کنید. و اما
شما میتوانید در همان جلسه دادگاه بدوی ک میروید برای طلاق به زوجه بگویید که اعلام کنند مهریه خود را بذل میکنند
چون اگر درخصوص مهریه تعیین تکلیف نشود بعد از طلاق نیز زوجه میتواند مهریه خود را مطالبه نماید.