خانمم میگه بچه خودش دوست نداره بیاد اگر چنین باشد تکلیف اجرای حکم چه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۵ #70562306

سلام،
دادخواست الزام به تحویل پسر ۹ ساله برای حضانت به طرفیت خانمم دادم که قطعی شده( یکسال هست که خانه را ترک کرده و الزام به تمکین هم در مرحله بدوی تایید شد و رفته برای تجدید نظر )اجراییه هم برای خانمم صادر شد و با کلانتری رفتیم و تحویل نداد و قاضی با درخواست من در راستای ماده ۴۰ قانون حمایت خانواده دوباره دستور داد که درصورت تحویل ندادن خانم جلب و به این مرجع آورده شود،حال خانمم میگه بچه خودش دوست نداره بیاد اگر چنین باشد تکلیف اجرای حکم چه میشود ضمن اینکه من باید باید بچه را تحویل گیرم و باید حکم اجرا شود
لطفا راهنمایی کنید که من باید چکار کنم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
حضانت فرزند پسر تا رسیدن به سن بلوغ، پانزده سالگی با پدر می باشد، می توانید از طریق اجرای احکام نسبت به اجرای حکم اقدام کنید، از آن جا که همسر شماعنوان کرده که فرزندتان تمایل ندارند با شما زندگی کند با رعایت مصلحت طفل از مشاور کمک بگیرید.

با سلام
حضانت پسر بچه تا هفت سالگی با مادر وبعد از ان تا ۱۵ سالگی با پدر است و بعد از آن خودش تصمیم می گیرد که با کدام یک از والدین زندگی کند اگر واقعا فرزند در حال حاضر به زندگی با شما نیست باید اثبات شود وگرنه می توانید علیه مادر به دلیل تحویل ندادن فرزند شکایت کنید

درود
قانونا تا پانزده سالگی حضانت با شماست و می توانید از همسرتان بگیرید.

درود
حضانت پسرتان تا پانزده سالگی با شماست. میتوانید جهت اجرای حکم با مامور اجرا مراجعه نمایید و در صورت عدم تمایل فرزند بهتر است بنا به مصلحت طفل رفتار و‌موضوع را با کمک مشاور پیگیری نمایید .

سلام، حضانت تا ۱۵ سالگی ایشان با شماست مگر مصلحت ایشان در دادگاه با ارجاع بع مشاوره طور دیگری تشخیص داده شود

سلام
بایدآن چیزی که به مصلحت طفل است انجام شود

قانونا حضانت فرزند پسر تا ۱۵ سالگی با شماست لذا درصورت ادعای همسرتان مبنی بر عدم همکاری فرزند، باید موضوع از طریق مشاور خانواده پیگیری گردد. شما میتوانید با مامور اجرای احکام نسبت به اجرای حکم اقدام کنید