اتهام مذکور؛ تهدید است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #70555300

سلام ,
عنوان اتهام : تهدید
شاکی : شخص A
متهم: شخص B
شخص A از شخص B شکایت کرده که وی میخاسته به شخص C پول بدهد که بلایی سر من بیاورد. (بکشد یا ضرب و جرح و...) و برای اثبات ۲ دلیل آورده .
۱- شهادت شخص C که خودش شهادت داده که قرار بوده من اجیر شوم برای آسیب رساندن به شخص A.
۲- دستخط شخص B حاوی آدرس و تلفن و شماره پلاک ماشین و ساعات ورود و خروج و... شخص A مه به شخص C داده
البته متهم در دادسرا و دادگاه اقرار کرده که دستخط من هست ولی این مشخصات را برای صلح و سازش داده ام.
دادنامه بدوی صادر شده , ۲ سال حبس تعزیری.
اعتراض به رای شده و هم اکنون وقت رسیدگی مجدد صادر شده است ( دوماه دیگر)

می خواستم زحمت بکشید و یک پاراگراف مرقوم بفرمایید که این جرم اصلا تهدید محسوب نمی شود.

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اثبات شود شخص ب چنین اقدامی نموده است لذا جرم شخص ب معاونت میباشد
دوما با داشتن دست خط برای قید مشخصات نمیتوان کسی را محکوئم به جرمی نمود

خیر تهدید محسوب نمی شود چه اینکه
اولا شخص B معاون محسوب می شود
ثانیا اظهارات متهم علیه متهم دیگر دلیل محسوب نمی‌شود
ثالثا برگه با دستخط متهم که حاوی اطلاعات شاکی باشد نمی تواند ادله کافی مبنی بر انتساب جرم به متهم باشد!