در چه صورتی اگر برای تمکین اعتراض کنم رای دادگاه تجدید نظر به نفع من خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۱ #70544243

سلام، من دو پرونده تمکین و نفقه در دادگاه داشتم که رای صادر شد، ۱. الزام به تمکین ۲. مبالغی از زمان عقد تاکنون باید همسرم پرداخت کند. در چه صورتی اگر برای تمکین اعتراض کنم رای دادگاه تجدید نظر به نفع من خواهد شد؟ اگر در تجدید نظر هم الزام به تمکین شوم و به منزل برگردم نفقه معوقه به من تعلق میگیرد یا در هر صورت همسرم ملزم به پرداخت میشود؟ متشکرم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات اینکه در منزل شوهر هستید و ترک منزل نکرده باشید می توانید تمکین از شوهر را ثابت کنید و نفقه گذشته شما طبق قانون بر عهده شوهر خواهد بود

درود و عرض ادب
اگر تمکین خوف یا ضرر جانی، مالی یا بدنی برای شما داشته باشد و اثبات نماید حکم تمکین نقض می شود.

باسلام سوال شما براساس آن متنی که ارسال نمودین اگر شما در دعوی تمکین محوک به تمکین شدین و با اجرا آن به خانه همسرتان برنگردین ناشزه محسوب میشن ونفقه ای به شما تعلق نمیگیره.براساس قانون زن ملزم به تمکین از شوهر خود می باشد.مگر اینکه ثابت نمایید وجود شما باهمسرتان در یک خانه امنیت جانی شما را به مخاطره می اندازد.ویا اینکه خانه همسرتان مشترک بین اقوام همسرتان می باشد و در آن خانه نیز برادر شوهری دارین میتوانید به این استنادکنید وتمکین را منوط به تهیه مسکن علیحده کنید

رای الزام به تمکین شما در تجدید نظرابرام میشود مگر اینکه دلایل محکمه پسندی بر عدم تمکین خود ابراز کنی، و اصل بر پرداخت شدن نفقه ایام گذشته است مگر خلاف آن ثابت بشود ،اما میتونی نفقه ایام پیش را رو بشرط تمکین از شوهر خود درخواست کنی

با سلام
چنانچه ثابت نمایید عدم تمکین جنابعالی ناشی از ترسی است که برای جان یا آبرو یا اموالتان دارید ، می توانید دعوی تمکین را به نفع خود خاتمه دهید .
چنانچه علیرغم محکومیت به تمکین به منزل بازنگردید ربطی به نفقه های قبل که بر عهده زوج می باشد ندارد .

سلام
در صورتی که شما بتوانید اثبات کنید که در منزل زوج هستید دادگاه رای را به نفع شما خواهد داد.
در مورد نفقه نیز با توجه به اینکه تعهد زوج است این تعهد شامل نفقه گذشته هم می شود