رفتم برای پلاک پروانه بگیرم شهرداری میگه این زمین بالای ۵۰۰ متر و تفکیکیش باطله؛ آیا این درسته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۱ #70360054

سلام،بنده یک قطعه زمین دارم وسط شهر و این زمین بالای ۵۰۰ متره که در سال ۸۴ اقدام به تفکیکش کردم اما از شهرداری هیچ تفکیکی ندارم فقط یک دستور نقشه است که گفته شده و نشون داده زمین دو پلاکه و در سال ۹۳ تفکیکی گرفتم بعد از عقب نشینی زمین زیر ۵۰۰ متر شده الان رفتم برا یه پلاک پروانه بگیرم شهرداری میگه این زمین بالای ۵۰۰ متر و تفکیکیش باطله ایا این درسته.

مشاوره حقوقی شهرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه با اعمال عقب نشینی زمین زیر ۵۰۰ متر شده قدرالسهم تفکیک تعلق نمیگیرد.
جهت احقاق حق خود باید الزام شهرداری به صدور پروانه را از دیوان عدالت بخواهید.

درود
خیر درست نمی گویند تفکیک ارتباطی به میزان متراژ ندارد شاید منظور آنها دریافت هزینه است طبق ماده۱۰۰

شهرداری شهر شما شاید قوانین خاص خودشو دارد
اما بنده که ۳۰ سال شهردلر بودم صدرصد خلاف می فرمایند

سلام
می توانید در کمیسیون ماده ۱۰۰ شکایت کنید.