استفاده از فیلم دوربین مداربسته باید از طریق قانونی درخواست شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۹ #70327192

با سلام
بنده یکی از ساکنین اپارتمان هستم الان نزدیک به دوماه میشه که من از مدیر اپارتمان خواستم که فیلم امد و رفت یکی اشنایان خودم بهم نشون بده ولی هر بار به دلیلی مانع تراشی میکنه .
خواستم بپرسم چه باید بکنم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگه درخواست شما قانونی ست و دوربین جزء مشاعات ، باید به مجوز دادگاه ، درخواست کنید ، فرض کنید هر یک از ساکنین بخواهد هر روز دوربینها رو چک کنه ! بنظرتون منطقی ست ؟ این موضوعات جزء حریم شخصی افراد بوده و مدیر حق سوء استفاده از سمت خود رو نداره و امین مردم و ساکنین تلقی میشه

با درود
تجسس در مسائل شخصی افراد ممنوع است.
اگر دلیل قانع کننده دارید و ذی نفع هستید از طریق دادگستری اقدام کنید

درود
اگر دوربین مشاع است باید اجازه بدهند اگر شخصی است می توانند مانع دسترسی شما شوند.

سلام .
مدیر ساختمان با انتخاب همه ی ساکنین مشخص شده است، و دارای مسئولیت در قبال همه ی آنان در آپارتمان می باشد و نسبت به درخواست شما حق انتخاب و اختیار دارد .

درود بر شما، چنانچه دوربین برای ساختمان باشد، انجام آن در اختیار مدیر خواهد بود،لکن اگر دوربین برای شخص مدیر باشد، می‌توانند خودداری کنند تا دستگر مقام قضایی ابلاغ شود.

از آنجا که دوربین مدار بسته در مشاعات غالبا متعلق به اهالی ساختمان است برای این گونه مطالبات یا رضایت همه اهل ساختمان لازم است که مدیر هم جز ء آنهاست! یا اجازه فقط مدیر!!
پس در هر صورت باید راضیش کنید.
مگر اینکه شکایتی از کسی بخواهید بکنید و قبل از آن به تامین دلیل از سمت شورای حل اختلاف اقدام کنید.

سلام
اگر دوربین مدار بسته متعلق شخصی باشد می تواند ندهد ولی اگر مربوط به ساختمان باشد در اختیار مدیر ساختمان است