آیا سایر وراث می توانند یکی از ورثه را از بخشی از ماترک محروم کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷۰ #70300

یک برادر و دو خواهر هستیم، ملک پدریمان را برادرم با کلاهبرداری و زرنگی از دستمان درآورد (در حالت مریض احوالی وترساندن ،میبرتش دفتر خانه و سند خانه را بنام خودش میزند) و حالا هم سند ملک مادری را نزد خود نگاه داشته و احتمالا وکالتی هم از مادرم دارد، باتوجه به اینکه از خانه پدری مادرم را بیرون رانده و به همراه خواهر کوچیکم در خانه دوم که به اسم مادرم هست ساکنن و حال چطور میشود نگذاریم از این ملکم سهم ببرد و بین ما دوخواهر تقسیم شود ؟البته مادر در بستر بیماری هستند و توان حضور در دفاتر را ندارند.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ملک در زمان حیات پدر به ایشان منتقل شده باشد نمی توانید اعتراضی به آن نمایید مگر در صورتی که حجر پدر قبل از فوت ایشان را اثبات کنید. منزل مادری تان هم به تمام فرزندان ارث خواهد رسید مگر اینکه مادر قبل از فوت به نام دختر ها منتقل کند.