میتونم طلب اون تعداد درخت از برادرم داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۴ #70275395

باسلام سوال قبلی بنده در مورد وصیت پدرم خانه ای بین من و برادرم به صورت اشتراک بهمان داد باغ مشخص و زمین مشخص هر کدام به اسممان برادرم بعد از این وصیت پدرم گفت سهم خانه خودم بهت میدم در عوض تعداد مشخصی درخت مثمر بهم بده قبول کردم و برای همدیگر امضا زدیم پدرم از این قضیه خبر نداشت و بعد از مدتی پدرم خودش ششدانگ خانه به نامم زد من این تعداد درخت را بابت نصف خانه برادرم عوض کردم ولی پدرم این کارو کرد

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لطفا سوال خود واضح تر بیان کنید

پدر شما در ابتدا منافع ملک و باغ را بین شما تقسیم کرده اما بعدا مالکیت خانه را انتقال‌ داده که خیلی فرق دارد و جای نگرانی نیست

سلام

سوال را مجددا و بصورت تفکیک شده و شمرده مطرح نمایید

قابل پاسخ نیست

سلام
قطعاسوال قبلی شماراهمه ندیده ونمیتوانندبراساس آن پاسخ دهندشفاف سوال بفرمایید.

سوالتان ابهام دارد لطفا سوال خود واضح تر بیان کنید

با سلام و احترام
پرسش مطرح شده نامفهوم است ولی در کلیت میتوان گفت قانون ثبت کسی را مالک میداند که سند مالکیت بنامش در مرجع ذیصلاح صادر شده است.
موفق باشید

درود
سوال شما به علت ابهام قابل پاسخ دادن نیست