زمینی که مهریه ام بود را فروخته ایم، تکلیف مهریه ام چه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۱ #70270714

زمینی که مهریه ام بود را فروخته ایم اکنون با همسرم به مشکل برخورده ایم حال تکلیف مهریه ام چه میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سند به نام شما نخورده است می توانید اجرت المثل ان را مطالبه نمایید.

پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه زمینی به عنوان مهریه به شما منتقل شده و سند به نام شما بوده است در اینصورت شما مالک بودی و هر گونه دخل و تصرفی که مایل بوده میتوانید انجام دهید اگر فروخته اید که دیگر کاری نمیتوان انجام داد ولی اگر زمینی مشخص که سند آن بنام شخص دیگری بوده اما در سند نکاحیه شما بعنوان مهریه قید شده و اکنون به فروش رسیده چنانچه توسط خود شما به فروش رسیده باز هم کاری نمیتوان کرد یعنی مهر به شما تسلیم شده و فروخته اید ولی اگر شخص دیگری فروخته است میتوانید معادل قیمت روز زمین از شوهرتان مطالبه کنید انشاالله

سلام
اگر زمین به نام شما سند خورده بوده کاری نمی شود کرد ولی اگر سند بنام شما نخورده بود می توانید عوض آن را مطالبه کنید

باید مهرالمثل به شما بپردازند