اگر رای تجدید نظر اعسار مهریه قطعی صادر گردد، چقدر اجرای این رای طول خواهد کشید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #70263274

-اگر رای تحدید نظر در خصوص تقلیل اعسار مهریه قطعی صادر گرد، چقدر برای اجرای این رای فرصت هست؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از قطعیت پرونده به دادگاه بدوی ارسال می شود حدود یک ماه طول می کشد اگر می خواهید زودتر انجام شود تقاضا کنید با هزینه شما از طریق پست ارسال شود تا دوروز بعد در دادگاه بدوی ثبت گرددمعمولا دادگاه ها پرداخت قسط تقلیل یافته را موکول به گذشتن یک ماه زمان از قطعیت می کنند ودر رای به این موضوع تصریح می نمایند