میتواند خلاف تعهد عمل کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۸ #70227640

اگه قبل از طلاق زن ومرد که زن حقوقش ببخشه برای بعد از ۷سال فرزرزندش نزد خودش زندگی کنه و پدر هم قبول میکنه و تعد میده در دفترخونه ایا اگه تعهد بدهد میتواند بعدن مخالف تعدش. انجام بده
نگهداری فرزند پیش مادرش با رضایت پدر و تعهد نامه ی رسمی از پدر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تا هفت سالگی حضانت با مادر است بعد از آن حضانت با توجه به مصلحت کودک تعیین می شود.

با سلام
در صورت ازدواج مجدد زوجه مطلقه، زوج میتواند حضانت طفل را بر عهده بگیرد لیکن مستلزم این امر است که با دقت مطابق قوانین تعهدات زوج در تعهدنامه ای در دفترخانه به ثبت برسد

سلام طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنیت ا ۷ سالگی حضانت با مادر می باشد و بعد از آن با تا بلوغ با پدر است اما نظر به صلاحیت و تشخیص دادگاه به جهت مصلحت فرزند که با چه کسی زندگی کند و چه کسی حق دیدن او را داشته باشد ...لذا حضانت فرزند را نمی توان جه المصالحه قرار داد و ملاک حضانت دایم مصلحت کودک می باشد ...البته در این زمینه شفافیت لازم هم وجود ندارد که می شود با تعهد نامه محضری حضانت را واگذار کرد ...

با سلام
بعد از توافق زمانی زوج میتواند درخواست حضانت طفل را نماید که اولا مصلحت طفل در خطر باشد یا شروطی که به جهت حضانت طفل برای مادر داده شده رعایت نشده باشد یا خلاف توافق انجام شده باشد یا زوجه صلاحیت نگهداری طفل را نداشته باشد .

با سلام
علی الاصول توافق بین زوجین صحیح و لازم الاجراست مگر اینکه ادامه حضانت نزد مادر به مصلحت طفل نباشد .

توافق و تعهد مذکور تنها اذن پدر بر حضانت و نگهداری طفل از سوی مادر بوده و اذن نیز برگشت‌پذیر می‌باشد . البته بنا به تصریح ماده ۴۵ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ از آنجا که رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در کلیه تصمیمات دادگاهها و مقامات اجرائی الزامی است. لذا میتوانید در خصوص رجوع پدر از اذن خود تقاضای بررسی موضوع توسط دادگاه و صدور حکم مبنی بر بقای حضانت مادر را درخواست کنید .

سلام و درود، اگر چه حضانت هم حق و‌ هم تکلیف می باشد بنابراین قابل ساقط کردن مطلق نمی باشد اما ، در این فرض که مرد در دورانی که قانونا حضانت با وی می باشد مطابق سند رسمی و نیز در فرآیند طلاق متعهد گردد که در ازای بخشش حقوق زن حضانت تا سن بلوغ فرزندان با وی باشد، این قرارداد صحیح بوده و لازم الاجرا خواهد بود؛ بنابراین زوج باید برای رد آن دلایل موجهی جهت سلب حضانت زوجه بیاورد؛ آرزوی عاقبت بخیری.