امکان درخواست ابطال مبایعه‌نامه عادی با مخدوش بودن اثرانگشت فروشنده

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵ #70224806

شخصی مبایعه‌نامه‌ای آورده که چند سال پیش پدرمان ملکی را به ایشان فروخته. در جلسه اول رسیدگی درخواست اصالت اثر انگشت دادیم که کارشناسان خط نظر بر مخدوش و غیرقابل استفاده بودن و بهره‌برداری اثر انگشت (فروشنده) دادند. یک همسایه داریم که بعد از شنیدن ماجرای این معامله، گفت که این اثر انگشت که در قسمت فروشنده هست متعلق به انگشت من هست و اصلا پدرتان را در املاکی ندیدم و برادرتان گفت بیا به عنوان شاهد انگشت بزن. حالا با توجه به روشن شدن قضیه و اینکه ایشان آمادگی شهادت و اقرار در دادگاه برای این موضوع را دارد، آیا می‌توان درخواست ابطال این سند عادی را زد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می‌بایست منتظر بمانید تا رای صادر شود سپس با توجه به آن اقدامات بعدی را انجام دهید

سلام اولا که اثر انگشت ایشان توسط کارشناس تایید نشده و احتمال زیاد رای به نفع شما مبنی بر ابطال بیع نامه عادی فوق میباشد
در صورتی که رای به نفع شما نبود شما میتوانید با اثبات اقرار ایشان در دادگاه طرح دعوا کنید

سلام
منتظر صدور رای قطعی بمانید تا بتوان متناسب با آن اقدام حقوقی بعدی را پیگیری کرد.

با سلام.
باید منتظر صدور رای در پرونده فعلی بمانید.
در صورتی که رای به عدم پذیرش خواسته خواهان صادر گردید با توجه به مراتب پیش آمده می توانید پس از قطعیت رای در اقدام بعدی دادخواست بطلان معامله عادی را مطرح نمایید

با سلام
در این شرایط بایستی منتظر صدور رای در پرونده فعلی باشید تا متناسب با آن اقدامات قانونی لازم پیشنهاد شود.

اگر بتونید این موضوع رو ثابت کنید امکان ابطال قرارداد بیع وجود دارد

سلام بدوا باید رای قطعی در این مورد صادر شود تا بتوان به استناد آن اقدام بعدی را انجام داد