هدایا و طلا بعد از عقد برای خود زوجه هست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۲۹ #70218812

سلام ، همسرم از من بابت زیر لفظی و حلقه ازدواج شکایت کرده که باید پس بدم بهشون، یکسال پیش عقد کردیم و داریم جدا میشیم ، ایشون سرویس طلا هم خریدن که برای عروسی هدیه بدن که اصلا عروسی نگرفتیم و سرویس طلا رو به من ندادن ، اما بابت این سرویس طلا و حلقه ازدواج و زیر لفظی موقع عقد ، از من شکایت کرده ، ایا میتونه فاکتور طلاهارو ارائه بده به دادگاه و من رو محکوم کنه؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر این هدایا تحت شرایطی قابل استرداد است

هدایا از جانب طرفیت قابل مطالبه است

بادرودوسلام اگر دردوران نامزدی هدیه داده شود قابل مطالبه می باشد.

هدایاقابل استرداداست اگرعین نباشدمثل یاقیمت بعدازعقددرصورت باقی بودن عین

سلام با در نظر گرفتن هدیه بودن و قلمداد کردن هبه ورجوع از آن بله ایشان استرداد و مطالبه را می توانند انجام داده و باارائه فاکتور نسبت به عودت طلا ها و هدایا اقدام کنند

با سلام،هدایای دوران نامزدی در هر صورت قابل استرداد است اگر عین آن موجود باشد عین و اگر نباشد مثل و یاقیمت اما در ارتباط با هدایا بعد از عقد فقط در صورت بودن عین، قابل استرداد می باشد

باسلام خیر.بایداثبات کندطلاها دست شماست.اگراینکارو بکند وعین طلاها موجودباشد میتوانداستردادکند