چگونه میتوانم اعتراض به رای تجدید نظر بزنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۹ #70192121

سلام.
حدودا ۳ سال قبل شکایتی علیه من در دادسرا به جرم خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع صورت گرفت بعد از مراجعه به دادگاه بدوی و تحقیقات انجام شده از سوی دادسرا و دلایل کافی دال بر تصاحب اموال مورد ادعای شاکی توسط متهم دادگاه با استناد به ماده ۴ قانون دادرسی کیفری رای بر براعت من صادر شد. شاکی به رای دادگاه بدوی اعتراض کرد و با گرفتن وکیل پرونده را به شعبه ۱۹ دادگاه تجدیدنظر تهران که قاضی شعبه ۱۹ دوست صمیمی و هم دوره دانشجویی وکیل پرونده بودن و وکیل شاکی پرونده را به شعبه ۱۹ تجدید نظر هدایت کردن. در جلسه اول دادگاه تجدید نظر تهران به یکباره به گفته خود قاضی شعبه ۱۹ این اتهامی که شاکی پرونده هیچ دلیل محکمه پسندی و قانونی نسبت به من داده بودند برای قاضی شعبه ۱۹ بدون هیچ تحقیقاتی این اتهام به من محرز بوده است و در همان جلسه دادگاه تجدید نظر اجازه هیچ دفاعی که من از خودم انجام بدهم را نداشتم و قاضی با لحن بسیار بد به من توهین می‌کرد و حتی حاضر نشد یک دقیقه به حرفهای من گوش کند. در ضمن این را هم بگویم که در دادگاه بدوی اتهامی که به من زده بودن خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع بوده است و طبق قانون شاکی می‌تواند نسبت به رای دادگاه در مورد این اتهام اعتراض خود را اعلام بکند و دادگاه تجدید نظر طبق قانون فقط می‌تواند در مورد اتهام خیانت در امانت اعتراض شاکی را مجددا مورد بررسی قرار دهد. اما در این پرونده اینگونه نبود در دادگاه بدوی اتهام من خیانت در امانت بود که قاضی حکم براعت برای من صادر کرد ولی در دادگاه تجدید نظر به یکباره همه محتویات پرونده از جمله اتهامی که شاکی نسبت به من ادعا کرده بود و به هیچ جایی نرسیده بود به یکباره با لطف قاضی شعبه ۱۹ تجدید نظر اتهام من تغییر زیادی کرد و قاضی پرونده با نا عدالتی اتهام من را طبق ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس و ارتشاء و کلاهبرداری حکم بر محکومیت من صادر کرد و من را به ردمال در حق مالباخته(شاکی هیچ مالی را به دادگاه اعلام نکرده بود) و من را به دو برابر مال مذکور ( در اظهارات شاکی و متهم پرونده هیچ مالی به دادگاه اعلام نکرده) در حق صندوق دولت محکوم کرده است. از شما خواهش میکنم من را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید از طریق اعمال ماده۴۷۷ اقدام کنید.

درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری کنید

سلام درخواست اعمال ماده ۴۷۷بدهید .

درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری را بدهید

امکان تغییر نوع جرم برا دادگاه وجود داردشما می توانی اعمال م۴۷۷ نمایید

سلام
می توانید اعمال ماده ۴۷۷ نمایید