درر جلسه تجویز ازدواج مجدد چه دفاعی میتونم از خودم کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #70182909

با سلام شوهرم قبلا از من شکایت عدم تمکین کرد با اینکه تو خونه خودش بودم رای دادگاه به این شد که هر دو اخلاق دینی و اسلامی داشته باشیم.
الان جلسه تجویز ازدواج مجدد هس به نظر شما و هرم از شکایت و رای در مورد عدم تمکین تو این جلسه میتونه به نفع خودش استفاده کنه؟؟؟؟منو بعد اون جلسه عدم تمکین خودش آورد گذاشت خونه پدرم و خودش الان پیگیر کارای طلاق هس به نظرتون چه دفاعی از خودم داشته باشم توی جلسه تجویز ازدواج مجدد؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادگاه حکم ازدواج مجدد را در صورتی میتواند به زوج بدهد که زوجه تمکین ننماید و ناشزه گی ایشان برای دادگاه محرز شود و همچنین زوج ( نفقه و مخارج ) زوجه را بطور کامل پردخت نماید و تمکن مالی برای پرداخت هزینه های دو منزل جداگانه را داشته باشد ( همسر اول و همسر دوم ) .
اگر چنین شرایطی فراهم شود دادگاه حکم ازدواج مجدد را خواهد داد لذا بایستی روی این موارد اقدام نمایید .

به مهر
در مورد دعوی تمکین اگر دلیلی بر خوف و ضرر جسمی و موارد خاص نباشه دادگاه همیشه رای به تمکین صادر می نماید و در اجراییه در معیت یک مددکار به منزل مشترک می روید و گزارش تهیه می شود در مانحن فیه توضیح ندادید کامل که به چه صورت عمل شده
اگر ایشان شما را از منزل مشترک بیرون کرده می بایست دعوی نفقه مطرح نمایید
که این دعوی نفقه نشان از رضایت شما به تمکین نیز دارد و در جلسه ازدواج مجدد می تونید استفاده کنید