آیا با وجود ترک منزل از جانب خودش، دادگاه پس از گذشت مثلا ۵ یا ۶ سال حق طلاق را به ایشان خواهد داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #70150396

سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان محترم..
همسرم با وجود حکم الزام به تمکین حدود یک سال است که تمکین نمیکند ...
و دلیل خاصی برای طلاق ندارد..به جز صحبتهای تلفنی من با خواهرم که پشت سر همسرم بد گفته ام ....و در زمان خروج از منزلم با مامور تماس گرفته و به دورغ اعلام کرده اند که امنیت جانی ندارم ...
مهریه ایشان تقسیط شده و ۵ سکه پیش پرداخت و هر ۵ ماه یک سکه است که پرداخت کرده ام ...
همسرم نه قسط تمکین دارد و نه قسط طلاق ..و در دادگاه هم اعلام میکند که صرفا فقط مهریه ام را میخواهم و قصد زندگی با من ندارد...سوالی که دارم اینه..ایا پس از گذشت چندین سال همسرم حق طلاق خواهند داشت؟؟؟ یعنی اگر مهریه ایشان را پرداخت کنم تا اخر عمر چنین وضعی ممکن است؟ مهریه ایشان ۹۰۰ سکه می باشد ...
قانون ایا پس از گذشت مثلا ۵ یا ۶ سال حق طلاق را به ایشان خواهد داد ؟؟؟ چون خودش از منزل خارج شده..
و اینکه عسر و حرج چگونه تحقق میابد ..؟؟
مگر میشود زن خودش با مساعل کوچک و خورده پا عسر و حرج را ثابت نماید ؟؟؟ قانون واقعا به طرفه زن هست ..چرا که وقتی مرد تعهد میدهد که مهریه را پرداخت کند .ولی زن هیچ تعهدی در زندگی ندارد و به راحتی و ازادانه به هر کاری دس میزند و اگر شوهر مخالفتی کند باید مهریه پرداخت کند و بی همسر بماند ....من به همسرم علاقه دارم و ایشان فقط صرفا به خاطر گرفتن مهریه ازدواج کرده است...و چندین بار متوجه رابطه با مرد غریبه شده ام که دادگاه اصلا اعتنایی به این قضیه نمیکند ....لطفا راهنمایی فرمایید...ممنون و تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استنکاف زوجه از تمکین علیرغم صدور رای قطعی ، موجب اثبات نشوز زوجه شده و آثار حقوقی خاصی هم بر این اقدام نسبت به زوجین مترتب می باشد . بدیهی است زوجه ناشزه نمیتواند باستناد بلاتکلیفی و بهانه های این چنین تقاضای طلاق نماید زیرا این امر خودخواسته و انتخابی از جانب خود زوجه است . تنها راه ممکن اثبات عسر و حرج مانند : اکراه شدید به حدی که تحمل زوج را غیر ممکن نماید ، عدم تامین جانی و اخلاقی و .... است .