مدت پرداخت نفقه به زوجه بعد از فوت زوج چقدر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۸ #70100372

با سلام
اگر زوج فوت کند‏‏
تا چه مدت نفقه به زوجه تعلق می گیرد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
تا پایان مدت عده ی وفات(چهار ماه و ده روز)نفقه تعلق می‌گیرد

مدت پرداخت نفقه زوجه تا پایان عده وفات یعنی چهار ماه و ده روز است و در صورت باردار بودن زوجه عده تا وضع حمل است

با درود تاپایان عده وفات یعنی ۱۳۰روز باید
پرداخت گردد (قاعدتا از ماترک برداشته خواهد شد).

با درود تاپایان عده وفات یعنی ۱۳۰روز باید
پرداخت گردد (قاعدتا از ماترک برداشته خواهد شد).

با سلام تا زمان پایان عده وفات تعلق خواهد گرفت

با سلام
از آن جهت که زن بعد از فوت شوهر موظف به نگه داشتن عده وفات شوهر است ، مستحق نفقه نیز خواهد بود . مدت عده وفات شوهر چهار ماه و ده روز است که در این زمان ، زن می تواند دادخواست مطالبه نفقه بعد از فوت شوهر بدهد .

با سلام تا پایان مدت عده وفات که مدت آن ۴ ماه و ۱۰ روز می‌باشد به وی نفقه تعلق میگیرد.