آیا امکان رجوع دوباره زوجه به الباقی سکه ها پس از طلاق خلعی وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۳ #70060117

با سلام،
آیا در صورتی که در دادنامه طلاق توافقی ذکر شده باشد که "زوج مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان بابت کل مهریه قبل از صیغه طلاق به زوجه پرداخت میکند" و با توجه به اینکه ارزش واقعی سکه های مهریه بسیار بیشتر از مبلغ مطروحه است، زوجه میتواند بعد از طلاق خلعی به تتمه سکه ها رجوع کند یا اینکه طبق متن دادنامه در واقع مبلغ را بابت کل مهریه دریافت کرده است؟سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.اگرتمام مهریه یا بخشی از آن با توافق زوجین دربرابرمبلغی پول توافق شده باشد خیر نمی توان به آن مهریه رجوع کرد ولی اگر مقداری ازمهریه بذل شده باشد میتوان در ایام عده سه ماه وده روز بعدازثبت طلاق به آن مقدار که بذل شده رجوع کرد

چانچه زوجه مهریه خود را در طلاق توافقی بذل کرده و حق رجوع ب مابذل را نیز از خود ساقط کرده باشد دیگر امکان رجوع ب مهریه وجود نخواهد داشت و نمی تواند در این مورد ادعایی داشته باشد

با احترام .باتوجه به توافق دوطرف مبنی بر پرداخت مبلغ فوق جهت صیغه طلاق جای نگرانی نیست .مگر زمان عده باقی باشد

این متن وفق توافق ارائه شده ی زوجین به دادگاه تنظیم شده است و به معنای توافق زوجه به دریافت این مبلغ در ازای کل مهریه اش می باشد . لکن در طلاق توافقی درصورت امتناع یکی از زوجین برای مراجعه به دفترخانه و اجرای صیغه طلاق موضوع طلاق منتفی می شود . ضمن اینکه در این رای در مورد بذل مهریه مطلبی بیان نشده امکان رجوع زوجه پس از طلاق به مابذل وجود ندارد .

اگر طلاق توافقی باشدخیر نمی تواندمگر رجوع به مابذل نماید

دادکاه براساس توافق گواهی عدم امکان سازش صادر کرده وباید مطابق آن عمل کرد اما زوجه در طلاق خلعی می تواند به مابذل خود رجوع نماید دراینصورت اگر زوج قبول کند طلاق به طلاق رجعی تبدیل می شود و........

درود بر شما، این رای صادره از دادگاه یقینا بر اساس رضایت زوجه بوده، لکن زوجه میتواند بعد از طلاق تا پایان مدت عده به مابذل رجوع کند.