اگه دوباره برم میتونه از من شکایت کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۵ #70028761

سلام خسته نباشید
شوهر من الان دو ماهه با ما زندگی نمیکنه و از منزل رفته شماره من رو هم بلاک کرده داخل یه فروشگاه کار میکنه یکی دو بار رفتم اونجا ببینمش و باهاش صحبت کنم که با داد و بیداد بیرونم کرد و تهدید کرده اگه یبار دیگه برم به ۱۱۰ زنگ میزنه درصورتی که من فقط میخوام باهاش صحبت کنم و اون داد میزنه هیچ جای دیگم نمیتونم باهاش صحبت کنم
درصورتی که شوهرم و دو ماهه منو بچه رو رها کرده و زنگم نمیزنه

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به ترک منزل از سوی شوهر اقدام به شکایت ترک انفاق علیه وی کنید.

با سلام
از لحاظ قانونی شما میتوانید شکایت ترک اتفاق علیه ایشان مطرح کنید

با سلام و احترام
خیر، مراجعه ی شما نزد ایشان خصوصا اینکه آنجا فروشگاه و محل عمومی بوده و اعمال شما هم صدق بر مزاحمت نمی‌کند نمی‌تواند موجبی برای شکایت از شما باشد
با اینحال بهتر است از طریق یک واسطه حرفهای خود را به ایشان برسانید
همچنین می‌توانید اظهار نامه ارسال کنید
توصیه میشود با وکیل دادگستری در این زمینه مشورت کنید