فروشنده میگوید به من ربطی ندارد مشخصات را املاک خودش عوض کرده و دو نبش فروخته املاک هم میگوید من فقط رابط هستم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۶ #69971785

با سلام
در پاییز ۹۸ زمین دونبش به ابعاد ۵ در ۳۰ متر خریدم و در قولنامه هم مشخصات زمین دو نبش قید شده و کد ره گیری هم داد حالا بعد از یک سال خواستم زمین را بفروشم مشخص شد صاحب زمین کس دیگری است بعد از پرس و جو و صحبت با فروشنده و املاک گفتند زمین بغلی برای توست و تک بهر است و مشخص شد اینها با عوض کردن مشخصات قولنامه من نسبت به قولنامه های قبلی زمین را دو نبش کرده اند اعتراض کردم هیچ کدام زیر بار نمیروند فروشنده میگوید به من ربطی ندارد مشخصات را املاک خودش عوض کرده و دو نبش فروخته املاک هم میگوید من فقط رابط هستم و و توضیحات فروشنده را نوشتم در ضمن املاک میگوید خودت مقصری میخواستی قولنامه های قبلی را نگاه کنی که من اگر میدانستم زمین با این ابعاد ۵ در ۳۰ تک بهر است زیر بار خرید نمیرفتم چون عرض ۵ و طول ۳۰ متر تک بهر هم در ساخت و هم در فروش به مشکل میخورد ممنون از راهنمایی اساتید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر دلایل قابل قبول دارید از هر دو می توانید به جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

با درود
دعوای کیفری می‌توان طرح نمود.
لکن، از لحاظ حقوقی بهتر است اقدام فرمایید

هر دو (مالک و مشاور املاک) مرتکب جرم شده اند لذا علیه هر دو به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری شکایت کنید

با سلام
اگر با صحبت وداوری مشکلتون حل نمیشود باید از طریق دادگستری اقدام کنید وعلیه فروشنده وبنگاهدار شکایت کنید وهمه ی مدارک خرید و فروش وپرداخت وجه را ضمیمه ی پرونده کنید چون در این میان فروشنده ی ملک باید جوابگو باشد

با سلام..
با توجه به متن قرارداد فیمابین می توانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی، الزام فروشنده به تحویل مبیع مورد معامله با مشخصات و اوصاف مندرج در مبایعه را بخواهید..
در صورت عدم همکاری، دادخواست الزام به تحویل مبیع مورد معامله با خسارات وارده را در دادگاه محل مطرح نمائید تا مورد رسیدگی واقع گردد..
در صورت ادعای عوض کردن مشخصات قولنامه ها و احتمال ارتکاب جعل مبایعه نامه نیز می توانید از طریق دادسرای محل شکایت کیفری جعل علیه جاعل و یا بنگاهی طرح نمائید..
# در صورت لزوم می توانید حهت راهنمایی بیشتر از طریق خدمات مشاوره ای این سایت اقدام نمائید..
موفق باشید..

چنانچه شهودی داری با شهادت شهود علیه هردو به اتهام گلاهبرداری شکایت کنید

باسلام
هردو باندازه دایره مسئولیتشان درقبال عمل انجام شده مسئول میباشند و باید پاسخگو باشند . میتوانید بعنوان جعل واستفاده از سند مجعول شکایت کیفری نمایید.