آیا میتوان بعنوان سرپرست بچه، یارانه هر۳ نفر را به مادر بدهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۹ #69970317

سلام.وقت بخیر.
دخترم ۷ سال و ۸ ماهش هست. تا بدین لحظه نگهداری و حضانتش با خودم بوده و پدرش تو این چند سال به دیدنش نیومده. آیا میتوانم برای حضانت و نگهداری و یا سرپرستی دخترم اقدام کنم که بعدها در جایی و یا کاری، به مشکل نخوریم؟؟ از چند سالگی فرزند میشود اقدام به سرپرستی و حضانت فرزند دختر کرد؟؟ و آیا میتوانم بعنوان سرپرست بچه، یارانه هر۳ نفر را به منه مادر بدهند؟ ممنون از راهنماییتون. با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه پدر فرزند اقدام به اخذ فرزند بعنوان حشضانت نموده باشد می توانید اقدام به طرح دعوای سلب حضانت البته با ادله مثبته نمایید اما اگر پدر ایشان اقدامی ننموده است ممکن است طرح دعوای شما ایشان را از موضوع آگاه نماید و موجب بروزمشکلاتی شود
در خصوص یارانهنیز شما می توانید با این ادعا که سرپرست خانوار هستید تقاضاای پرداخت یارانه به حساب خود را نمایید

سلام
بعد از ۷ سالگی حضانت طفل با پدر است مگر دادگاه آن را به مصلحت نداند لذا اگر پدر برای گرفتن بچه اقدام کرد می توانید دادخواست به دادگاه بدهید در خصوص یارانه هم اگر سرپرست خانوار بر عهده شماست می توانید یارانه خودتان و فرزندتان را بگیرید