آیا مبلغ دیه تغییر می‌کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۳۶ #69945968

سلام. الان من به پرداخت دیه محکوم شدم. فرض کنید مثلا به ۲ درصد دیه کامل. و دیه کامل در سال ۹۹ که ۳۳۰ میلیون هست. اگر من دیه رو قسط بندی بکنم و شاید مدت زمان پرداخت من طبق مبلغ هر قسط شاید به یک سال طول بکشه. سوال من الان اینه که سال ۱۴۰۰ که بیاد یا سال ۱۴۰۱، دیه ی من همون مثلا ۲ درصد طبق دیه سال ۹۹ محاسبه میشه؟ یا اینکه اگر دیه کامل درسال ۱۴۰۰ اگر فلان میلیون افزایش داشته باشه با همون دیه سال جدید محاسبه میشه؟ و مبلغ پرداختی من هم افرایش پیدا میکنه؟ سپاس از شما

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص مبلغ اقساط بر اساس همان اقساط تعیین شده قابل پرداخت بوده و شامل افزایش نمی باشد..

خیر مبلغ تغییر نخواهد کرد و باید طبق همان اقساط پرداخت کنیدو افزایش ندارد

درود
خیر مبلغ تغییر نخواهد کرد و باید طبق همان اقساط پرداخت کنید.

سلام . شما فقط مبلغ دیه را طبق اقساط بندی طی رای اعسار می پردازید

سلام

ازتاریخ اصدار رای همان مبلغ تعیینی را بر اساس مقررات قانونی پرداخت می نمایید.

با درود
همان مبلغ تقسیط شده.

دیه که تقسیط شد.دیگه شما با همان تقسیط دیه سال ۹۹ پرداخت خواهید کرد.و افزایش بعدی تاثیری در پرداخت شما ندارد.