اگه دادگاه کرج باشه من نمیتونم با این وضعیت کرونا و مسدودی جاده برم و تکلیف من چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #69891057

سلام خسته نباشین من حدود ۶ ماه پیش چند اکانت بازی به شخصی فروختم و شخص مقابل پول فیشینگ به حسابم واریز میکرد و من متوجه نشدم تا اینکه حسابم مسدود شد و پس از پیگیری از پلیس فتا متوجه موضوع شدم حدود۳ ماه پیش ابلاغیه درب منزل ما اومد و من و پدرم در دادگستری حاضر شدیم و من حرف های خود را نوشتم و در پرونده قرار دادند که دیروز ابلاغیه جدیدی از سامانه ثنا دریافت که که از کرج اومده بود و مسئله حضور در دادگاه و رفع اتهام بود که مدت ۵ روز بیشتر زمان ندادن حالا سوال من اینجاس که من باید برم دادگاه محل زندگی یا دادگاه محل شکایت چون محل زندگی من خوزستان و محل شکایت شده کرج میباشد و چه کار میتونم بکنم مبلغ ۵۰۰ هزارتومان میباشد و اینکه ایا دادگاه برای من زندان یا جریمه مینویسد و اینکه اگه دادگاه کرج باشه من نمیتونم با این وضعیت کرونا و مسدودی جاده برم و تکلیف من چی میشه خیلی فکرمو درگیر کرده این موضوع و استرس شبانه روز دارم الان هم از عکسی که ابلاغیه اومده از دادگاه رو براتون قرار میدم ففط خواهش میکنم جواب منو بدین و اینکه من همین اسفند ماه رفتم تو ۱۸ سالگی و راستش هزینه کافی برای ماندن در کرج حتی برای ۱ روز هم ندارم و اینکه اگه به دادگاه محل خودم مراجعه کنم امکان نیابت هست یا نه؟؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر نمیتوانید در جلسه دادگاه حاضر شوید میتوانید طی لایحه ای محکمه پسند کلیه دفاعیات و مدارک دفاعی خود را تنظیم و از طریق خدمات قضایی شهر خود به شعبه رسیدگی در کرج ارسال نمایید و اشاره ای بر عدم حضور خود به دلیل شیوع بیماری نمایید .