منظور از دستور قضایی زیر چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۶ #69867556

با سلام خدمت وکلای ارجمند
در تصادف۵۰ ،۵۰ تصادف رانندگی و در مرحله دادسرا نظر کارشناسی سه نفره ۱۰۰درصد مقصر اعلام شد حال تقاضای کارشناسی ۵ نفره دادم و خودم تنها مصدوم حادثه بودم ،که ضمن اعلام مبلغ کارشناسی،بیان شده(دستور قضایی مبنی براخطار به خواهان جهت تودیع خسارت احتمالی به منظور صدور قرار تامین خواسته) منظور چیست؟و لطفا"توضیح بفرمایید مربوط به کدام یک از طرفین است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای تامین خواسته شده که مالی توقیف کند و خواسته خود را تامین نماید که محقق شدن این امر مستلزم تودیع وجه نقد بعنوان خسارات احتمالی به خوانده است که تا واریز نکند تامین خواسته صادر نمی‌شود

سلام
یرای تامین خواسته پرداخت مبلغی بعنوان خسارت احتمالی جهت توقیف اموال لازمه و تعیین مبلغش بانظر دادگاهه

خواهان پرونده برای توقیف اموال خوانده قبل از صدور حکم تقاضای تامین خواسته کرده و وفق قانون باید مبلغی را به عنوان خسارت احتمالی به حساب دادگستری واریز نماید تا امکان توقیف اموال خوانده باشد .

درود بر شما، ابلاغیه موردنظر بدین معنی‌ست که خواهان برای تامین خواسته ای که درخواست داده میبایست خسارت احتمالی را در صندوق دادگستری تودیع نماید.

درود
خواهان درخواست تامین خواسته نموده که با پرداخت خسارت احتمالی در صندوق دادگستری، تامین خواسته صادر و اموال خوانده به میزان خواسته توقیف میگردد .

شاکی پرونده تقاضای توقیف اموال نموده

جهت صدور قرار تامین خواسته ، سپردن مبلغی ،معمولا ده درصد مبلغ خواسته ،الزامی است