آیا میتوانم خودم استعلام از سازمان ثبت بگیرم تا فرآیند صدور حکم سریعتر طی شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۵۲ #69821989

سلام و درود. وقت به خیر.
سوالی از خدمت شما داشتم. اگر خوانده یا وکیل او در جلسه رسیدگی خلع ید حضور پیدا نکند و همچنین لایحه‌ای ارسال نکرده باشد، برای تسریع در صدور حکم خلع ید، آیا میشه خودم به عنوان خواهان، از سازمان ثبت استعلام بگیرم تا فرآیند صدور رای تسریع گردد؟ در صورت مثبت بودن پاسخ، میشه محبت بفرمایید مراحل و روالش رو بفرمایید؟ باید به سایت خاصی مراجعه کنم؟ یا باید به سازمان خاصی مراجعه کنم؟ مدارک خاصی موردنیاز است؟
در جریان هستم که خود دادگاه این استعلامات رو انجام میده، اما میخواستم ببینم برای تسریع صدور حکم، من می‌تونم خودم این استعلامات را انجام داده و به دادگاه ارائه دهم یا خیر؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مراتب به ریس شعبه اعلام تا اقدامات مقتضی صورت گیرد

از دادگاه تقاضا نمایید استعلام نماید

سلام
صرفا استعلامی ملاک عمل دادگاه است که راسا توسط دادگاه اخذ شده باشد و البته اصولا ادارات صبت از پاسخ حضوری در نامه های قضایی امتناع می نمایند

استعلام به مرجع قانونی میسر است...

درود
از دادگاه تقاضا استعلام نمایید.

سلام و درود
در صورت داشتن سند و یا هر گونه مستندات متقن که دال بر مالکیت را اثبات نماید به دادگاه ارائه نمایید جهت تایید آنها دادگاه به کارشناس دادگستری و اداره ثبت ارسال می گردد

خیر نیازی به انجام استعلام و مداخله توسط شما نیست و دادگاه استعلامات لازمه را مستقلا اخذ خواهد نمود.