عدم تمکین همسر چه مدارکی لازم دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۱ #69813976

باسلام بنده حدود ۸ ماه ازدواج کردم و در ابتدا صادقانه گفتم که کار بتده در تهران و با هنسرم به تهران اوندیم ساکن شدیم حالا اونده خونه پدرش و میگم برنمیگردم تا برام خونه تهیه کنی میخوام بدونم برای عدم تموین باید چه مدارکی جمع کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

دوست عزیز یکی ازوظایف شماتهیه مسکن برای همسرتان است درصورت عدم تدارک آن وعدم ایجاد اسایش میتواند ازحق قانونی خودش استفاده کند

ابتدا اظهارنامه مبنی بر تقاضای بازگشت ارسال نمایید ،در ضمن داشتن مسکن لازمه پذیرش تمکین می باشد

سلام ابتدا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید و در صورتی که برنگشتند و دلیل منطقی هم نداشتند می توانید دادخواست الزام به تمکین طرح کنید

سلام و عرض ادب

در ابتدا برای ایشان اظهارنامه الزام به تمکین ارسال کنید و در صورتی که پاسخی ندادن دادخواست مطرح کنید.اگر در تهران منزل مناسب زندگی تهیه کرده باشید ایشان موظف به تمکین است.

ارادتمند شما

نبوی

سلام.
یک اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید با این متن مبنی بر اینکه به خانه برگردند و زندگی مشترک را ادامه بدهند. و عدم برگشت ایشان به منزل نشانه ی ناشزه بودن و عدم تمکین ایشان محسوب می شود..
اگر تمکین نکنند نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد.

با سلام
شما در خواست الزام به تمکین بفرستید واگر شما منزل مناسب تهیه کردید ووی تمکین نکرد ناشزه محسوب میشود