الان که پدر فوت شده و از پدر مدارک پزشکی دال بر بیماریش در اون زمان نداشتیم؛ راهکار قانونی برای پیگیری داریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #69784709

پدرم نابینا بود و بچه ها نگه میداشتن پیشنهاد یکی از پسرا این بود خانه پدری رو بفروشیم و یک زمین بخریم و با پولش زمینو بسازیم از اونجاییکه پدر الزایمر داشته راحت برادرا فروختن‌ و بعد بنده فهمیدم بعد فوت پدر یکی از برادرا که زمین خریداری و به اسمش زده بود هیچ وجهی به ما نمیده خواستم ببینم الان که پدر فوت شده و از پدر مدارک پزشکی دال بر بیماریش در اون زمان نداشتیم با شواهدی که داریم راهکار قانونی برای پیگیری داریم یا خیر ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قبل از فوت پدر با اذن او برادرتون سند رو بنام خودش منتقل کرده مالک و صاحب ملک خواهد بود و حق هرگونه اعمال حقوقی وتصرفات برملک خواهد داشت مگر اینکه با مدارک پزشکی و شهادت شهود و مستندات بتونید ثابت کنید ک پدرتون بعنوان مالک آن زمان در معامله خانه شرایط روحی مساعدی برای قدرت تصمیم گیری نداشته و بیمار بوده اما اگر وکالتی از جانب پدر ب پسر داده شده باشه معامله صحیح بوده و دراینصورت ابطال غیرممکن هست

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. شما می توانید به استناد بیماری پدرتان و اثبات فقدان قدرت تصمیم گیری پدر مرحومتان، دادخواست ابطال قرارداد مذکور را از طریق دفاتر خدمات قضایی در دادگاه مطرح نمائید..
موفق باشید..

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بله امکان ابطال اون قرارداد وجود داره به شرط اثبات آلزایمر و بیماری پدرتون