با جعل این مدرک عدم حضور فروشنده در دفترخانه را گرفته اند؛ چه اقدامی باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۱ #69725483

با سلام در تاریخ ۶ /۸ /۹۹ مباینامه با حضور مشاور املاک در تهران تنظیم شده ولی فرد نامبرده در تاریخ ۱۷/ ۰۸ /۹۹ ضمن تبانی با خریدار در متن مباینامه تاریخ حضور در دفترخانه را تغییر داده و با جعل این مدرک عدم حضور فروشنده در دفترخانه را گرفته اند.

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این جرم هم قابل مجازات است شما بادردست داشتن مستندات به دفترخدمات قضایی مراجعه کنید

بله این جرم قابل مجازات است شما بادردست داشتن مستندات به دفترخدمات قضایی مراجعه کن

به عنوان جرم جعل قابل شکایت بوده لذا از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت کنید

سلام
شما می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کنید