آیا دادگاه با درخواست ابطال سند خانم بنده موافقت میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۵ #69651288

با سلام
نزدیک به ۳ سال پیش خانم بنده مهریه خود را به اجرا گذاشت و تمامی اموال بنده را توقیف کرد.۳ دانگ از یک منزل مسکونی مشمول مستثنیات دین شد که به دستور دادگاه رفع توقیف کرد.چندی بعد سایر طلبکاران همان ۳ دانگ را توقیف کردند و بنده به ناچار مجبور به فروش ۳ دانگ شدم و چکهای دریافتی از خریدار(مادرم) را به طلبکاران دادم ( البته کپی چک ها به انضمام رسید های طلبکاران را دادم ). مادرم نیز درخواست دستور فروش منزل را گرفته و ۱ ماه دیگر تاریخ مزایده هست. اکنون بعد از ۳ ماه از تاریخ فروش ۳ دانگ منزل توسط بنده خانم بنده به علت اینکه مال مستثنیات دین بوده و حق فروش ان را نداشته ام درخواست ابطال انتقال سند را و ابطال مزایده را داده است

۲-ایا با اینکار میتوانند جلوی انجام مزایده را بگیرند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

البته اظهارنظر دقیق در مورد سئوال شما منوط به بررسی احکام سابق الصدور است . ولی با توضیحاتی که ارائه فرموده اید بعید است همسرتان موفق به جلوگیری از مزایده شود .

با سلام
با درخواست تامین خواسته پس از موافقت و تعیین میزان خسارت احتمالی از جانب دادگاه امکان اخذ دستور موقت توقیف اجرای عملیات مزایده وجود دارد.
مؤید باشید