آیا این تصمیم دادگاه تجدید نظر، اعاده دادرسی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۴ #69623834

در یک پرونده کلاهبرداری، دادگاه بدوی کیفری متهم را به استناد ماده یک راجع به انتقال مال غیر، مصوب ۱۳۰۸ و ماده یک قانون خاص تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۶۷/۹/۱۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام به تحمل یکسال حبس و رد مال محکوم نمود. طبق تبصره یک همین قانون، دادگاه نمیتواند به تعلیق اجرای کیفر حکم دهد.دادگاه تجدید نظر ضمن تائید دادنامه و قبول یکسال حبس، بلحاظ احراز شرایط تعلیق مجازات موضوع ماده ۴۶ ناظر بر ماده ۴۰ قانون مجازات اسلامی و به استناد مواد ۵۲ و ۵۴ قانون مجازات اسلامی قرار تعلیق مجازات را بمدت یکسال صادر کرد.
ایا رای دادگاه تجدید نظر مجاز است بر خلاف مفاد قانون خاص مجازات مرتکبین ارتشاء و کلاهبرداری که تعلیق مجازات را ممنوع کرده است مبادرت به تعلیق مجازات نماید؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قبلا پاسخ داده شده است

رای صادره صحیح و در حدود اختیارات و صلاحیت دادگاه تجدید نظر است

با سلام
با توجه به قانون کاهش حبس تعزیری مجازات کلاهبرداری نیز قابل تعلیق است

با سلام دوست عزیز تمام موارد یاد شده را بدقت مطالعه نمایید حکم صادر احتمال قوی جهت یکی از تبصرههای ماده ۴۰ قانون مجازات اسلامی صادر گردیده است . و صحیح است در غیر اینصورت رای صادر قابل تامل است

رای صادر شده صحیح می باشد

تصمیم دادگاه اعاده دادرسی نیست و رای صحیح صادر شده است

با سلام:رای صادره صحیح می باشد.