گرفتن مهریه و حق و حقوق زن چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۵ #69621680

سلام من الان یک ماهه عقد کردم.اما تازه فهمیدم شوهرم بد دهنه و فحش میده.از حق و حقوقی که داره سواستفاده میکنه همش تهدیدم میکنه یه کاری نکن نذارم درس بخونی نذارم از خونه بری بیرون اون چیزی که زمان خواستگاری گفتن الان اون شرایطو اصلا نداره من چیکار باید کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..
هرچند در قانون ، زن و شوهر هر کدام دارای حقوقی هستند ولی با توجه به اصل ۴۰ قانون اساسی ، هیچ کس نمیتواند با توجه به حقی که دارد موجب آزار و اذیت دیگران شود ، ولی در فرض سوال و مواردی که فرمودید بهتر است که با کدخدا منشی حل و فصل شود و البته شرایطی را ایجاد کنید که باعث بیان این تهدیدها نشود

سلام
متاسفم
ایشان حق نداره همچین چیزایی بگه
مهریه عندالمطالبه است هر زمان بخواهید می تونید بگیرید
فقط اگر رابطه وجود داشته باشد کامه اگر نه نصف ان