من از چه طریق میتونم سهم الارث رو تضمین کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #69564355

وقت بخیر
دختر ۲۶ ساله هستم.... پدر و مادرم از طلاق گرفتن. پدرم ازدواج مجدد کرد و یک فرزند پسر و یک دختر داره....برای مطالبه ارث پدرم میگه بعد از فوتم بهت میرسه... ولی این امکانش هست که تمام دارایی خودشو بنام همسرش کنه...

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ارث فقط پس از فوت کسی که مالی دارد و فوت می‌کند محقق می شود و قبل از فوت و در زمان حیات هیچ وقت ارثی برای هیچ کس وجود ندارد
و پس از فوت نیز چنانچه مال و اموالی از متوفی به جای مانده باشد و بدهی نداشته باشند مالی که به جای مانده به همه ورثه به طور قانونی به ارث خواهد رسید
تنها راه این است که الان پدرتان با رضایت بخشی از مال خود را به نام شما صلح نمایند و منافع آن را تا پایان عمر خود برای خود نگه دارد

باسلام
هیچ راهی وجود ندارد تا پدرتان زنده است اختیار اموال خود را دارد