دادن حق طلاق به همسر به چه منظوری هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۸ #69559611

با سلام
میخواستم بدونم اگه این کار انجام بشه چه امتیازی برای همسر داره؟
همسر من میگه طلاق نمیخوام ولی باید بریم محضر حق طلاق رو به من بدی
ممنون از راهنمایی های شما عزیزان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود این که بدون اجازه زوج می‌تواند خود را طلاق دهد

سلام در این صورت ایشان همانند شما این امکان را خواهند داشت که هر زمان با هر بهانه ای اقدام به ثبت تقاضای طلاق کنند

سلام
اگر زوجه از همسرش وکالت در طلاق ( چیزی به اسم حق طلاق نداریم چون حق طلاق از حقوق مرد است که قابل واگذاری هم نیست اما اجرای این حق به همسر یا شخص دیگر قابل وکالت است) داشته باشد میتواند بدون حضور شوهرش از طریق وکیل دادگستری براحتی طلاق بگیرد
گرفتن وکالت زن در طلاق از مرد به دو روش امکان پذیر است یا به صورت شرط ضمن عقد نکاح که در سند ازدواج درج می شود و یا به صورت مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی و اخذ وکالت در طلاق از زوج.
اگر وکالت در طلاق به صورت شرط در ضمن عقد نکاح (سند ازدواج) باشد وکالت مذکور قابل عزل نیست به عبارت دیگر مرد نمی تواند زن (وکیل) را عزل نماید.
اگر وکالت در طلاق بعد از عقد، و در دفترخانه به زوجه یا شخص دیگری داده شود از سوی مرد قابل عزل است. مگر این که مدت داشته باشد و تا مدت مشخص مرد حق عزل را از خود ساقط کرده باشد و یا این که در ضمن عقد لازمی وکالت اخذ شده باشد. مرسوم است که در خود وکالت در طلاق، قابلیت عزل و یا عدم عزل و یا مدت آن را درج می کنند.
داشتن وکالت طلاق یا همان تعبیر عامیانه وکالت حق طلاق از سوی مرد به زن به منزله این نیست که مرد دیگر نمی تواند همسرش را طلاق بدهد.

سلام دادن حق طلاق یعنی هرگاه ایشان بخواهند می توانند با مراجعه به دادگاه از حق طلاق استفاده کنند و خود را از طرف شما طلاق دهد در واقع یک جور وکالت دادن در حوزه اختیارتون است .

مخاطب عزیز
زوجه با حق طلاق می تواند بدون اطلاع زوج اقدام به طلاق بنماید