بعد یکسال از ما به خاطر فروش مال غیر شکایت کردند؛ وضع ما چی میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۱ #69510294

ما خونمون رو فروختیم به یک خانم اون خانم ۲۸ ملیون پول دادن و قولنامه نوشته شد و قرار شد ظرف مدت دو هفته اون خانم بقیه پول را بدهند و ضامن هم جابجا شود ولی تا پنج ماه بعد هم اون خانم به قرار شون عمل نکردن و ما خونه رو به کس دیگری فروختیم.الان بعد یکسال از ما به خاطر فروش مال غیر شکایت کردن میخواستم بدونم الان وضع ما چی میشه.ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل فروش دوم شما از مصادیق جرم فروش مال غیر است لذا ایشان حق شکایت علیه شما را دارند

درود
بله حق با ایشان است چون قرار داد نوشته اید فروش دوم فروش مال غیر است شما باید ثمن را مطالبه می کردید

باسلام

اگر در قرارداد شرطی در خصوص فسخ معامله نسبت به عدم پرداخت در مهلت مقرر یا امثال آن ذکر شده ( نیاز به روئت قرارداد است ) ایرادی نیست، در غیر اینصورت قولنامه نوعی تعهد به فروش مال است که صرف آن موجب مالکیت نمی شود فقط میتوان الزام طرف را به انجام تعهد خواستار شد. نیاز به روئت قولنامه و همچنین مستندات شکایت است.

با سلام
چنانچه تکلیف ملک را بدون این که فسخ قرارداد نموده باشید مشخص نکرده اید ، متاسفانه مرتکب فروش مال غیر شده اید .

با سلام . دوست عزیز اول باید قرارداد شما مشاهده گردد تا راهنمایی لازم انجام گیرد

این مورد از موارد صدور قرار اناطه هستش ،به شما مهلت قانونی برای تسلیم دادخواست فسخ و.... در دادگاه حقوقی داده خواهد شد.و چنانچه رای دادگاه حقوقی له شما صادر شود به استناد رای اصداری حکم بر برائت شما صادر خواهد شد ،و عکس این نیز صادق هست، در نتیجه علی النهایه رای دادگاه کیفری منوط به رای صادره در دادگاه حقوقی خواهد بود

با سلام
جهت ارائه مشاوره دقیق ملاحظه متن قرار داد (قولنامه ) توسط مشاور حقوقی الزامی است . باید مدارک شما ملاحظه شود و به سوالات حقوقی دقیق پاسخ دهید. حتما و به فوریت با مشاور حقوقی یا وکیل مشورت نمائید .
بطور کلی فروش(انتقال) مال غیر جرم است .مجازات حبس دارد.
بهتر است بدانیم، اقاله بیع بعد از تحقق بزه انتقال مال غیر، زایل‌کننده مسئولیت کیفری مرتکب نیست.