ایا میتوانم به این بند از قرار داد استناد کنم و حکم بگیرم برای تخلیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #69445022

با سلام
بنده به تازگی یه واحد را اجاره داده ام. در متن قرار داد ذکر شده است که در صورت نارضایتی طرفین از یکدیگر به مدت یکماه به یکدیگر فرصت تا تخلیه ممورد اجاره دهند.
بنده بخاطر رفتار های مناسب و گستاخانه ایشان میخواهم که مورد را تخلیه مکنند اما ایشان قبول نمیکنند.
راه کار چیست؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. شما باید رفتار نامناسب ایشان را که باعث نارصایتی شما شده را اثبات کنید .چون موعد یکسال درج شده نمیتوانید مستقیما حکم تخلیه بگیریدباید احراز این شرط ابتدا ثابت شود بعد حکم تخلیه بگیرید