به اتهام دزدی شکایت کردم و الان باز میگویند باید به عنوان مال غیر شکایت میکردی، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #69410065

باعرض سلام وخسته نباشید..
بنده مغازه تجاری رو کرایه کردم و قرارداد دارم. البته سال ۹۰.. خاله بنده فوت کرد و جهت مراسم خاکسپاری به تهران رفتیم وقتی برگشتم دیدم مغازه خالی شده.. تحقیق کردم متوجه شدم صاحب ملک قفل ها را شکسته و اجناس بنده رو به حراج گذاشته.. که شاهدین چند بار هم در دادگاه شهادت دادند . من یک بار شکایت کردم به عنوان خیانت در امانت بعد از مدتی گفتن باید دزدی عنوان میکردی و من دوباره به اتهام دزدی شکایت کردم و الان باز میگویند باید به عنوان مال غیر شکایت میکردی.. خواستم ببینم باز هم میشه شکایت کنم. راهنمایی کنید..

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما فقط باید به عنوان سرقت یا...شکایت کنید و دلایل و مدارک خود را به دادگاه ارایه دهید..تعیین عنوان مجرمانه صحیح با بازپرس پرونده می باشد حتی دادگاه هم اگر عنوان مجرمانه راصحیح ندانست باید با عنوان مجرمانه صحیح به متهم تفهیم اتهام نماید و رسیدگی کند..واینکه شما باید عنوان مجرمانه را صحیح مطرح نمایید فاقد وجاهت قانونی هست....به هر حال به یک جرم، یکبار رسیدگی می شود وطرع شکایت مجدد با عناوین مختلف،اعتبار امر مختوم کیفری داردودعوی رد خواهد شد...مگر اینکه موضوع ضرر وزیان باشد و مصداق طرح دعوی در دادگاه حقوقی باشد