شکایت از عکاس و فیلم بردار عروسی به دلیل عدم انجام تعهد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۵ #69402928

سلام
بنده دوسال پیش برای فیلم و عکس عروسی با یک آتلیه با مبلغ تقریبا بالا برای فیلم برداری با ۴ دوربین از ما گرفتن
بعد از کلی امروز و فردا کردن بعد از دو سال فیلم مارو دادن و این فیلم انگار فقط یک دوربین را روی پایه ثابت گذاشتن و فیلم گرفتن
هیچ کدوم از خانواده ی نزدیک ما،عاقد،سفره عقد،لوکیشن عقد که زیر یک گنبد بود نیستن داخل فیلم
و با توجه به مختلط بودن عروسی،بیشتر فیلم روی دخترهایی هستن که وسط میرقصن
و همچنین عکس هایی که سر مراسم گرفته شده از خانواده فقط یک عکس گرفته شده که یکی از اعضای خانواده و چشمهاش بسته هست
با توجه به مختلط بودن مراسم اگر شکایت کنم میتونم طلب خسارت بکنم؟و شکایت به جایی میرسه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شما مطابق قرارداد می توانید علیه آتلیه دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح کنید . در صورت عدم امکان انجام تعهد ، قرارداد را می توانید فسخ کرده و مطالبه وجه پرداختی را بنمایید .