از بابت اعسار چک میتوانند ملک که قبلا به نام همسرم انتقال دادم توقیف کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #69374068

من به عنوان مدیر عامل یه شرکت که شرکت چک صادر نمود و یرگشت خورد من شخصا رفتم و تقاضای اعسار کردم البته من ملکی قبل از این معامله و چک ها داشتم که به نام خانومم کردم میخواستم ببینم آیا در صورت استعلام این ملک از طرف دادگاه که به نام همسرم هست توقیف میشه یا نه ؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال قبل از صدور چک متصور می باشد

سلام
در صورتیکه انتقال پیش از صدور حکم قطعی صورت گرفته باشد،خللی به ان وارد نیست

سلام
اگر انتقال قبل از معامله و صدور چک باشد توقیف نمی شود

شلام و درود
اگر زمان انتقال ملک قبل از طرح دادخواست یا صدور اجراییه علیه شما باشد خیر توقیف نمیشود.اما چنانچه در طی یا بعد از دادخواست علیه شما یا صدور اجراییه باشدممون است معامله به قصد فرار از دین به حساب آید و قابل توقیف

سلام اگر ملک بنام شخص دیگری باشد قابل توقیف نیست...مگر اینکه معامله صوری باشد و دادگاه رسیدگی و بطلان ان را اعلام نماید