میتونم برای حق ملاقات شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۵ #69288123

سلام
بنده در سال ۹۶ خانومم و طلاق توافقی دادم که اون موقع سن دخترام یک ۶ و یکی ۸ سال بود الان یکی نه سال یکی ده سال داره که در برگه طلاق توافقی اون موقع حضانت بر عهده مادرشون بود و ملاقات هر هفته یه روز پنج شنبه تا جمعه با من بود الان مادرشون ازدواج کرده رفته تهران و یه بچه هم بدنیا اورده من وقتی فهمیدم ازدواج کرده و بچه هم داره از این شوهرش شکایت لغو حضانت کردم که قاضی رد کرد پروندمو و گفت نه سالشون تموم شده و از حضانت خارج شدن و خودشون میتونن تعیین کنن پیش کی بمونن و بچها پیش مادرشونن الان بچهارو از من قایم کردن تلفنمو گذاشتن رد تماس پیداشون نمیکنم که ببینمشون یا تلفنی حرف بزنم خواستم راهنماییم کنید نفقه فرزند که من نمیبنمشون ازشون خبری ندارم به عهده چه کسیه شوهر کرده سلب حضانت نمیشه چجور کنم که نفقه به عهده من نباشه و میتونم برای حق ملاقات شکایت کنم و شکایت کردم چجور میتونم جا مکانشونو تو تهران پیدا کنم چون قاضی تو یه دادگاه گفت بچه ۹ سالش تموم شده میتونه هر کی رو انتخاب کنه اونا هم رفتن پیش مادرشون بردنشون تهران که من نمیشناسم محل زندگیشون کجاست.ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید.با تشکر

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ملاقات دادخواست دهید لاکن نققه فرزندان به عهده پدر خواهد بود از طرفی با توجه به اینکه فرزندان به سن قانونی رسیده اند حق انتخاب با پدر یا مادر با آنها خواهد بود.

سلام
ملاقات فرزند از حقوق بنیادین پدر و مادر است و می توانید دادخواست بدهید اگر نشانی از ایشان ندارید می توانید نشانی خوانده را مجهول المکان اعلام کنید.

با سلام
شما می توانید برای اجازه ندادن به خاطر حق ملاقات از مادرشون شکایت کنید وچون بچه ها در سنی هستن د که میتوانند خودشون انتخاب کنند باید حضانت را به عهدهی خودشون گذاشت ونفقه ی فرزند به عهده ی پدر است تا زمانی که ازدواج کنند